Sarenbrant en av många nominerade till Crimetime Award 2023

🏆 Nominerade. Crimetime Award har presenterat årets nominerade. Sofie Sarenbrant är för femte året i rad nominerad till utmärkelsen Årets svenska deckarförfattare (Bookbeats pris). Hon vann 2019, 2020 och 2022. Mer spännande är kanske rookiepriset, nominerade till Årets deckardebut:
Johan Tralau för Höken sjunger om död (Polaris)
Emmy Walt för Flykt (Romanus & Selling)
Niklas Turner Olovzon för Isberg (Polaris, Harper Collins (originalutgåvan))
Lotta Malmhester för Sprucket ansikte (Southside Stories)
Per Hellgren för En instängd man (Albert Bonniers förlag)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.