Heidi Honkanen debuterar med Min man har ingen diagnos! Toppen!

Heidi Honkanen.

Jag heter Heidi, jag har alltid skrivit av mig för att bearbeta känslor och frustrationer men har aldrig trott att det skulle bli något av det.

Jag började på min debutroman redan 2014 men visste inte då att det skulle bli en bok av mina texter. En dag för fyra, fem år sedan gav jag delar av manuset till en kompis som tyckte att jag borde skriva klart, det gick ytterligare några år innan hon frågade om jag snart var klar. Det var jag inte, men det var sporren jag behövde för att fortsätta. När jag kände att manuset kanske skulle vara värt att ge ut började jag att på allvar försöka få ordning på alla lösa delar. Jag vågade inte berätta för någon annan att jag hade börjat skriva, för min roman är inspirerad av verkliga händelser.

Men nu är min debutbok äntligen klar. Lyckan över att äntligen ha gått i mål är fantastisk. Jag hoppas att jag kommer att skriva minst en bok till.

Min man har ingen diagnos! Toppen!

Min man har ingen diagnos! Toppen!

Vi skriker åt varandra under större delen av resan hem. Jag gråter några gånger för att Martin är så elak. När jag gör det så blir han arg och tycker att jag är en jävla tönt. När vi kör på Nynäsvägen i sjuttio kilometer i timmen så tar han av sig bilbältet, öppnar bildörren och ska hoppa ur bilen för att straffa mig. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.

Adoptionsdrama i inbördeskrigets skugga

En utplånad bondby på Sri Lanka och två överlevande systrar som inte känner varandras existens tar oss in i ett virrvarr av händelser och en hel palett av människoöden både på den mytomspunna ön samt i Sverige och Frankrike.

Carina Österholm släpper uppföljare till Identiteten

I den spännande romanen Gropen, en fristående uppföljare till Identiteten, återvänder vi till poliskommissarie Lars Jeppson och hans kollegor vid Göteborgspolisen. De konfronteras med en mörk härva av människohandel och mord,