HarperCollins och investmentbolag som KKR vill köpa Simon & Schuster

💰 Budgivning. Publishers Weekly hänvisar till Wall Street Journal och skriver att HarperCollins konkurrerar med ett antal investmentbolag, bland dem KKR (som tidigare köpt Overdrive), om att få köpa storförlaget Simon & Schuster. Båda fanns bland de förlorande budgivarna när Penguin Random House bjöd 2,2 miljarder dollar – en affär som stoppades av amerikanska konkurrensmyndigheter. Andra budomgången ske i juli och ett nytt avtal kan vara klart redan i slutet av sommaren.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL