Dokusåpor och talk shows men inte drama på nya Max

🎦 Strategibyte. HBO Nordic blev HBO Max och ska våren 2024 bli bara Max (ej att förväxla med hamburgerkedjan). Räkna inte med fler filmatiseringar (som Björnstad) av svenska böcker.
”Det händer att lokala produktioner blir stora globalt, men det är sällsynt. Att producera något lokalt som färdas över världen är väldigt, väldigt svårt. Jag utesluter inte att vi kan göra det igen någon gång, men det är inte strategin just nu”, säger Nordenchef Christina Sulebakk till Di Digital.
Serier som ”Bianca” och ”Över Atlanten” kommer att fortsätta däremot är det inte säkert att rättigheterna till Fotbollsallsvenskan förnyas.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL