Denna artikel sponsras av författare/förlag

Med Somna snabbt vill Camilla Gyllensvan förbättra sömnen för sina lyssnare

Författaren Camilla Gyllensvan driver förlaget Mindboozt. Bild: Karin Linde

Somna snabbt är titeln på Camilla Gyllensvans senaste bok som ska hjälpa till med just det. Att övervinna sömnlöshet gör stor skillnad i livskvalitet – och det finns effektiva metoder att ta till.

Camilla Gyllensvan har en bakgrund som internationell NLP trainer, coach och kbt-terapeut. Hon har gett ut flera ljudböcker med bland annat meditationer och avslappningsövningar. Nu släpps hennes senaste bok Somna snabbt – Sov  gott och släpp stress och oro för lugn obruten sömn varje natt.

– Jag har jobbat med stress, oro och rädslor hos klienter i många, många år. Utmaningen idag är att vi har sett det som bra att vara upptagna och vi sätter orimligt höga krav på att klara av allt i livet. Det gör att många ligger vakna med tankar som ger stress och oro eller vaknar upp mitt i natten och inte kan somna om på grund av stress och ångest.

Camilla menar att människan, i synnerhet i västvärlden, har gått ifrån vår ursprungliga programmering att sova när vi är trötta och äta när vi är hungriga. Vi är aldrig på en lugn plats, inte ens på natten får hjärnan koppla av.

– Stress, ångest och oro är vår största folksjukdom som påverkar på så många plan. Det är också den främsta anledningen till sömnlöshet. Men det finns enkla tekniker som återställer lugn och ro, och gör att kroppen lugnar ner sig själv.

I boken lär du dig olika tekniker för sömn, hur du kan somna snabbt och vilka rutiner som hjälper dig att slappna av. Du får veta hur du kan skapa din egen sömnrutin med hjälp av olika tekniker för snabb avslappning och hur du stoppar skenande tankar, oro och stresspåslag.

I samband med att boken släpps öppnar också ett självstudieprogram online som under 21 dagar visar vad deltagaren kan behöva ändra för att förbättra sömnen. Programmet innehåller tekniker från NLP (neurolingvistisk programmering), hypnos,  Visualisering, djup avslappning och psykosensoriska tekniker.

– Det är tekniker som är enkla att använda. Vi behöver inte mer press på oss, när jag ligger där i sängen och inte kan sova ska jag inte behöva fundera på vad det nu var jag skulle göra.

Om författaren:

Camilla Gyllensvan bor på västkusten och har arbetat med NLP och coaching sedan 2006. Hon utbildar inom personlig utveckling i NLP och hypnos både internationellt och i Sverige. År 2016 gavs hennes hypnos-ljudfiler först ut och hon har sedan dess toppat många listor på Storytel och Nextory med Sov gott och Somna snabbt. Hennes första bok om NLP gavs ut 2017 och nu är hon aktuell med boken SOMNA SNABBT  – Hur du sover gott och släpper stress och oro för lugn obruten sömn varje natt

Somna snabbt : hur du sover gott, släpper stress och oro för en perfekt obruten sömn varje natt

Somna snabbt : hur du sover gott, släpper stress och oro för en perfekt obruten sömn varje natt
Författare
Förlag Mindboozt Publications
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatHäftad
SpråkSvenska
Vikt262 gr
Utgiven2023-02-28
SABVef
ISBN 9789189423053

Kan hypnos verkligen hjälpa dig att somna?
Om du någonsin har kämpat för att sova kommer du att veta vilken inverkan det kan ha på ditt dagliga liv och hur utmattande det kan vara. Sömnlöshet kan göra det riktigt svårt att somna och sova en hel natt. Några sömnlösa nätter kan vara ok fast när det blir till veckor, månader och år kan det orsaka förödelse i våra liv.

En av tre personer kämpar varje natt för att kunna sova. Den främsta orsaken till sömnlöshet är vanligtvis stress och oro. Att inte kunna somna kan orsakas av många olika faktorer även om det vanligtvis är livsstil och ohjälpsamma sömnvanor, som lätt kan förbättras för en bättre nattsömn. Tack och lov finns det effektiva sätt att övervinna sömnlöshet, vilket kan göra stor skillnad i din livskvalitet.

En god natts sömn handlar om så mycket mer än att bara sova. I boken lär du dig olika tekniker för sömn, hur du kan somna snabbt och vilka rutiner som hjälper dig att slappna av och träna dig själv att sova. Du får veta hur du kan skapa din egen sömnrutin med hjälp av olika tekniker för snabb avslappning fast också hur du stoppar skenande tankar, oro och stresspåslag. De flesta som har svårt att sova investerar enormt mycket tid, ansträngning och pengar på att åtgärda problemet. Hemligheten inte ligger i vad du gör, utan vad du lär dig att inte göra. . . . ju mer frustrerad du blir av sömnlöshet desto mer utmanade blir det att somna.

Det är dags att säga adjö till den onda cirkeln av sömnlösa nätter genom att träna om din hjärna att sova. Somna snabbt och återställ den livskvalitet du förtjänar – för gott.

Camilla Gyllensvan har under många år lärt sina klienter att somna genom att eliminera stress, oro och negativa tankar med hjälp av hypnos och meditation. I boken avslöjas hur du kan uppnå, djup sömn och att somna snabbt- för lugn obruten sömn varje natt.

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se