Pernilla Lövgren debuterar med romanen Sammankopplade själar

Jag heter Pernilla Lövgren och är en gift fyrbarnmamma ifrån Värmland.

Jag jobbar vanligtvis i vården och är utbildad undersköterska.

Böcker har alltid varit en del av mitt liv så långt tillbaka som jag kan minnas. Att skriva en bok är något som jag funderat på att göra i många år , men livet behövde upplevas och jag behövde mogna innan jag var redo för detta stora äventyr. Som en fyrbarnsmor som lägger stor fokus på familjen har denna boken tagit tid att göra, men tiden har gett distans till boken vilket har skapat möjlighet till perspektiv från nya vinklar och därför har jag kunnat ändra boken till det bättre under resans gång.

Boken är en fantasy, men om jag fick bestämma så skulle denna boken vara tagen ur verkligheten. Detta är den första boken i en planerad trilogi.

Sammankopplade själar

Sammankopplade själar

Anton hade inte gillat att polisen inte kopplades in och utan Åsas vetskap gav han Carl en tidsfrist att hitta Lillian.  Inte en minut längre, hotade han, för då kopplar jag in polisen direkt och då hjälper det inte med några som helst bortförklaringar! Carl hoppades verkligen att han kunde hålla sitt löfte till Lillians föräldrar, både för deras skull och för sin egen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.