Angereds bokmässa 2023

🎪 Angereds bokmässa äger rum 6–7 maj. I år firas femårsjubileum med ett fullspäckat program med poesiläsningar, workshops, bokbord, spoken word-fest, sagostunder, mat, musik och författarsamtal. Här blandas kända namn som Athena Farrokhzad, Nora Khalil, Nicolas Lunabba, Ardalan Shekarabi och Warsan Shire med lokala stjärnor.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.