Därför kommer Karl Ove Knausgård-boken ett år senare som ljudbok

🕰️ Karenstid. Nyligen släpptes Det tredje riket som är tredje delen i Karl Ove Knausgård-serien som inleddes med Morgonstjärnan och följdes av Vargarna från evighetens skog. Men ljudbokslyssnarna får vänta till mars 2024 på del 3. Varför? Jo, Knausgård företräds av en agent som har som ett skarpt önskemål att ljudboken ska släppas ett år efter den tryckta boken.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.