Därför kommer Karl Ove Knausgård-boken ett år senare som ljudbok

🕰️ Karenstid. Nyligen släpptes Det tredje riket som är tredje delen i Karl Ove Knausgård-serien som inleddes med Morgonstjärnan och följdes av Vargarna från evighetens skog. Men ljudbokslyssnarna får vänta till mars 2024 på del 3. Varför? Jo, Knausgård företräds av en agent som har som ett skarpt önskemål att ljudboken ska släppas ett år efter den tryckta boken.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.