Dags att söka stipendium 2023 till forskare inom barn- och ungdomslitteratur

💰 Stipendieansökan. Forskare inom barn- och ungdomslitteraturområdet kan få Martha Sandwall-Bergströms stipendium 2023 på 89 000 kr. Institutioner och avdelningar vid landets universitet och högskolor som omfattar ämnet litteraturvetenskap uppmanas att ge förslag på lämpliga stipendiater, senast 18 april 2023. Tidigare forskarstipendiater är bland andra Peter Kostenniemi (2019), Malin Nauwerck (2019), Tuva Haglund (2021) och Hilda Jakobsson (2021). Läs mer på www.barnboksinstitutet.se 

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL