Kris Dybeck debuterar med en roman om mystiska händelser i Hälsingland

Jag är en författare som är bosatt i Norrlands Aten, Härnösand. Där bor jag med mina två barn och min överintelligenta katt (som författare har jag tillstånd att överdriva, även om min katt).

Jag är uppvuxen i den lilla byn Alfta i Hälsingland. I mina tonår så hade jag mitt kompisgäng som träffades varje ledig stund i en av mina bästa vänners garage, där vi försvann in i fantastiska världar som vi skapade med våran fantasi. Hur då tänker du? Ja, men via rollspel så klart!

Tack vare denna fantastiska hobby så har jag alltid skapat egna berättelser och världar i mitt huvud och presenterat dem för mina vänner i våra spelsessioner.

Innan jag doppade fötterna i författarhavet har jag skapat och gett ut serietidningen ‘Crestfallen’, med hjälp av Kickstarter. Dessutom så har jag podcasten ‘En podd om wrestling’. Ja, jag gör ju så klart musik också.

Om man har en så pass excentrisk och skapande hjärna var det bara en tidsfråga innan jag satte mig ned och skrev en bok.

Pojken med elektriska ögon

Pojken med elektriska ögon

Låset klickade, dörren gav vika. Henry vräkte sig in, stängde, låste.

Han backade bakåt i hallen. Vem det än var som hade förföljt honom, så hade personen stannat nedanför trappen upp till dörren. Henry kunde se siluetten genom det frostade fönstret. Sedan försvann den, som i tomma intet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL