Författaren Christopher Fowler är död

🌹 Dödsfall. Christopher Fowler, författaren till den populära thrillerserien om Bryant & May (ej översatta till svenska), har avlidit vid 69 års ålder efter att ha diagnostiserats med cancer för tre år sedan. Den 20:e boken i serien London Bridge Is Falling Down gavs ut 2021. Fowlers död meddelades av hans man Pete på författarens Twitter-konto, vilket utlöste en ström av kondoleanser från fans och kollegor. (The Guardian)

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.