Per Anders Hovbom debuterar med en spännande barnbok om ett annorlunda husdjur

Per Anders Hovbom

Det här är bara början…
När någon frågar vad jag gör svarar jag numera; Säg något – så gör jag säkert det.

Nyfikenhet driver mig. Jag har en reklambyrå, startat radiokanal, klädmärke och är delägare i en cykelfabrik. Bor i Borås, har hund, fru, fyra barn och två barnbarn. Men inte skrivit en bok. Däremot läst journalistik, copywriting och gått skrivarkurs. Skrivandet har fått gro.
Det går att börja skriva när som helst, tänkte jag länge, men varje dag jag inte började blev en dag mindre att skriva. Jag bestämde mig och kontaktade ett stort förlag;
Jag skriver ett kapitel och skickar in, så skriver ni kontrakt. Men så funkar det ju inte.

Då skrev jag en hel bok och byggde samtidigt upp en värld av äventyr som ska bli en serie. Jag skriver för att det ska vara givande för både barn och vuxna att läsa, lyssna och bli underhållna på olika sätt. På inrådan av min konstnär till bror, började jag även skissa mina karaktärer vilket utvecklats till att jag nu även illustrerar till mitt skrivande.

Muränan Marios hemlighet

Muränan Marios hemlighet

Kim och Artur bor i en liten stad som de flesta bara åker förbi med tåg och bil. Men ibland, ganska ofta faktiskt, händer det märkliga och spännande saker där. Det visar sig att Arturs granne, sjömannen Rune, har en hemlighet i sin lägenhet. Ett annorlunda husdjur som inte vill bo kvar. Kim och Artur bestämmer sig för att hjälpa till. Nu måste de bara komma på en listig plan. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.