Efter julböcker kommer Alla hjärtans dag-böcker?

💗 Alla hjärtans dag. Julromaner har blivit en stor trend, kommer vi att se samma utgivningsflod kring den 14 februari? Nu släpper Printz Alla hjärtans dag, en ny bok skriven av författaren Beth O’Leary. Hon är en tidigare barnboksförläggare som slog igenom med boken Sambo på försök som såldes till över 30 länder. Boken följer tre främlingar som har blivit nobbade av samma man på alla hjärtans dag och samarbetar för att nysta fram sanningen om vad som hände den kvällen. Boken beskrivs som en ”underbar brittisk romantisk komedi för alla som älskar Nora Ephrons filmer” och släpps den 8 februari.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.