Boktuggs serverflytt klar

💽 Serverflytt. Har du saknat oss? Kanske tyckt att vi lagt ut väldigt lite nya artiklar de senaste dagarna? I torsdags påbörjade vi en migration till en ny server för sajten. Det drog ut på tiden och först på måndagskvällen var allting helt färdigt. För dig som läsare märks förmodligen ingen skillnad alls. Det är meningen. Men framöver ska vi nu kunna förbättra en del saker tack vare flytten.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.