Wikipedia byter design efter tio år

🌐 Wikidesign. Världens största uppslagsverk, Wikipedia med 58 miljoner artiklar på 300 språk, har fått ett nytt utseende. Det gäller desktopversionen där navigering inne i en artikel ska bli enklare liksom att växla mellan språk. Dessutom begränsas radlängden för bättre läsbarhet. Det är första ansiktslyftningen på tio år för Wikipedia som funnits sedan 15 januari 2001.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.