Boksy lanserar lågpris-abonnemang för ljudböcker

🎧 Ljudbokspriskrig. Bookbeat visade vägen med sitt 20-timmarsabonnemang för 99 kr. Storytel sänkte priset till 169 kr och införde tak på 100 kr, samtidigt som Unlimited blev dyrare. En av nyare och mindre ljudboksaktörerna är Boksy som ägs av Stabenfeldt. Nu erbjuder Boksy 12 timmars ljudbokslyssning för 49 kr/månad. ”Sveriges billigaste bokapp” är budskapet där nya användare får prova för 9 kr/mån. Målgruppen är barnfamiljer och givetvis går det att uppgradera till 24, 48 eller 100 timmar i månaden samt addera ytterligare profiler till kontot för 10 kr/st.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.

Adoptionsdrama i inbördeskrigets skugga

En utplånad bondby på Sri Lanka och två överlevande systrar som inte känner varandras existens tar oss in i ett virrvarr av händelser och en hel palett av människoöden både på den mytomspunna ön samt i Sverige och Frankrike.