Anne Heches memoarer ges ut postumt

Anne Heche blev klar med sina memoarer kort före sin död. Arkivbild: Chris Pizzello/AP/TT.

Kort innan skådespelaren Anne Heche avled efter en bilolycka den 12 augusti i år hade hon lämnat in ett manuskript på sina memoarer, uppger Huffpost.com. Boken, ”Call me Anne”, släpps i januari 2023.

Anne Heche uppges ha arbetat med sina memoarer under det senaste året. I boken berättar hon bland annat om hur hon svartlistades i Hollywood efter sitt förhållande med komikern Ellen DeGeneres och hur det var att ha Harrison Ford som mentor.

Hon har tidigare skrivit om sitt liv i boken Call me crazy 2001.

Anne Heche medverkade i filmer som ”Sex dagar sju nätter” och ”Wag the dog” och i tv-serier som ”Ally McBeal” och ”Chicago PD”. Hon skadades allvarligt i kraschen i augusti då hon i hög fart körde in i ett bostadshus i Los Angeles och förklarades efter en tid som hjärndöd.

Hon blev 53 år.

Text: Vivvi Alström/TT

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.

Carina Österholm släpper uppföljare till Identiteten

I den spännande romanen Gropen, en fristående uppföljare till Identiteten, återvänder vi till poliskommissarie Lars Jeppson och hans kollegor vid Göteborgspolisen. De konfronteras med en mörk härva av människohandel och mord,