Anne Heches memoarer ges ut postumt

Anne Heche blev klar med sina memoarer kort före sin död. Arkivbild: Chris Pizzello/AP/TT.

Kort innan skådespelaren Anne Heche avled efter en bilolycka den 12 augusti i år hade hon lämnat in ett manuskript på sina memoarer, uppger Huffpost.com. Boken, ”Call me Anne”, släpps i januari 2023.

Anne Heche uppges ha arbetat med sina memoarer under det senaste året. I boken berättar hon bland annat om hur hon svartlistades i Hollywood efter sitt förhållande med komikern Ellen DeGeneres och hur det var att ha Harrison Ford som mentor.

Hon har tidigare skrivit om sitt liv i boken Call me crazy 2001.

Anne Heche medverkade i filmer som ”Sex dagar sju nätter” och ”Wag the dog” och i tv-serier som ”Ally McBeal” och ”Chicago PD”. Hon skadades allvarligt i kraschen i augusti då hon i hög fart körde in i ett bostadshus i Los Angeles och förklarades efter en tid som hjärndöd.

Hon blev 53 år.

Text: Vivvi Alström/TT

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.