Tomas Ericson debuterar med en spökhistoria för barn och ungdom

Tomas Ericson

Jag heter Tomas Ericson och har debuterat tillsammans med mina två döttrar.
Det är en gammal dröm sedan jag var ung och läste mycket ungdomsdeckare och spökhistorier som nu gått i uppfyllelse.

Jag minns väl hur jag kunde sitta i mitt rum i timmar och sjunka allt djupare in i en berättelse och världen runt mig försvann helt tills någon av mina föräldrar ropade att det var dags att äta och magin försvann.

Jag kastade i mig maten och sedan snabbt tillbaka till rummet och boken.
Den känslan önskar jag att alla ska få uppleva men tyvärr finns det mycket annat som stjäl tid från läsande nuförtiden.

Jag och min fru har tillsammans med goda vänner besökt bokmässan i Göteborg under många år och det har alltid varit en av årets höjdpunkter.
Jag gillar flera genrer men har nog alltid haft en förkärlek för barnböcker och tillbringat mycket tid bland böcker som är spännande men med lite humor och som riktar sig till barn i slukaråldern.

När jag bestämde mig för att själv skriva en bok så fick den handla om hur det spökar på Örebro slott och mina båda döttrar ville gärna vara med i ett gemensamt projekt.

Min äldsta dotter, Emma som är 30 år och konstnär, har illustrerat och min andra dotter, som är 28 år, har fotograferat omslaget.

Det projektet har inneburit att vi fått lite uppmärksamhet i både radio och lokalpress och det är väldigt roligt att vi kunnat göra en bok tillsammans.
Det har dessutom gett blodad tand så nu är arbetet igång med en uppföljare.

Svart natt

Svart natt

Jag hittar inte på det här. Ni vet att jag inte skulle försöka lura er med någon historia om spöken. Jag vill inte att ni ska tro att jag är galen. Vi tror inte att du är galen, säger Amanda. Men du måste ju förstå att det du berättar är lite underligt. Jag tror att både jag och Alex är ganska säkra på att det inte finns några spöken. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL