Anders Alm debuterar med Strålande framtid

Anders Alm

Förlåt, men jag har alltid tyckt bättre om rollspel än om böcker. Att fantisera ihop med mina vänner. Att skapa en berättelse men samtidigt inte veta hur den ska sluta. Att inte vara utelämnad åt de val en författare gjort.

Länge var det världarna som fascinerade mig mest, allt från färgsprakande fantasy till ett livlöst jordklot, på väg mot sin undergång. Men efterhand har jag istället börjat fångas av människorna, deras stora drömmar, lägsta drifter och slutliga öden. Och insett att jag ser dem klarast när de är i en miljö som jag känner, när de inte skyms av det mäktiga och otroliga.

En stad någonstans i den småländska skogen. Krisens Sverige 1993. Två systrar som riskerar allt för att söka efter varsin sanning. Mysterier, relationer, spänning. Berättelsen bara växte och växte inne i huvudet. Och jag förstod; inget rollspel kunde rymma allt det där som fyllde tankarna. Det krävdes en bok. Min första, men definitivt inte min sista. Rollspelaren har kapitulerat för skrivandets underbara värld.

Strålande framtid

Strålande framtid

  • Förlag: Vulkan
  • Utgiven: 2022-08-24
Sara lever i drömmarnas värld. Strålningen som tvingar Ljungsjös dagbrott att stänga, pappa som förlorar jobbet, flyktingarna från Balkan; inget påverkar hennes liv. Men en stöld av radioaktivt material ändrar allt.  Den nya verkligheten är mörk, gåtfull och sipprar in i alla skrymslen av vardagen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.