Sara Edsman debuterar med boken Hjälp! Jag kan inte sova

Sara Edsman

När jag var liten tuggade jag alltid på pennan. Det var en gul blyerts och det smakade illa. Sen skrev jag, och när jag tänkte så tuggade jag. När jag blev äldre snurrade jag mitt hår i stället. Idag skriver jag på datorn och har skrivit min första barnbok. Inte vilken bok som helst. Utan en bok som betyder något för alla som fruktat mörkret. 

Jag skulle kunna berätta för er hur jag älskade böcker när jag var liten, att jag ofta gick på biblioteket, och att fortfarande idag är en bok bland den bästa presenten någon kan ge mig. Men mest av allt vill jag berätta om hur jag älskar berättelser. Jag spär gärna på mina egna så de blir mer intressanta, mer dramatiska. Men verkligheten överträffar ofta fantasin. Så många gånger har jag upplevt det. Böcker har alltid varit en tröst, ett ljus i mörkret som visar en annan värld. 

Jag bor i vackra Norrköping. Är inte född här, men håller staden nära mitt hjärta. Att hitta Norrköping, var att hitta hem. 

Hjälp! Jag kan inte sova

Hjälp! Jag kan inte sova

Tuva kan inte sova. Lite beror det på att hon inte sover i samma rum som sin syster längre. Lite beror det på att hon är mörkrädd. Men mest beror det på den där klumpen i magen. Är hon verkligen ensam i rummet?

Hjälp! Jag kan inte sova är till för den som har svårt att komma till ro på natten och behöver hjälp att förstå och övervinna sina rädslor. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter