Anders Frisk debuterar med Virusjakten

Jag är född och uppväxt på Lidingö. Han har en civilexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Han har haft chefsroller i såväl storbolag som startupföretag. Under de senaste tio åren har jag framför allt arbetat inom medicinteknologi.

Som författare är jag kreativ, spontan och med en ambition att uppnå en logisk händelsekedja. Viktigt är att storyn känns levande och lättläst, med återkommande ”Cliff hanger” för att skapa flyt och spänning.

Jag bor på en egen ö utanför Lidingö, vid vattnet trivs jag bäst. Där sitter jag i brygghuset och skriver på mitt manus. När jag inte skriver så sportar jag och bygger på huset och dess inredning. Livet är fantastiskt.

Virusjakten är min debutroman, en spänningshistoria om en läkare och medicinsk forskares kamp mot sina egna demoner, internationella utpressare och jakten på uppmärksamhet. Trängd mellan olika intressegrupper måste han välja mellan den egna framgången, sina älskande och sitt eget liv.

Virusjakten

Virusjakten

I en skoningslös jakt på pengar och makt slår maffian sina klor i läkemedels­industrins miljardvinster. Den svenske läkaren och medicinska forskaren Martin Walentin har lyckats med det som många bara drömmer om. Efter år av outtröttlig forskning kantad av både framsteg och bakslag har han och hans team äntligen lyckats lösa virusets gåta. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL