Hanna Simmons debuterar med spänningsroman

Debutanten Hanna Simmons. Foto: Privat

Att skriva är att låta hjärnan roa sig själv. När mina fingrar nuddar tangentbordet och berättelsen växer fram är det ren underhållning. Förhoppningsvis kommer läsarna att dras in i min historia lika mycket som jag har gjort. 

Jag har alltid skrivit. Noveller och poesi i grundskolan, reportage och artiklar på journalisthögskolan, brev och e-mail under de tiotal år som jag reste runt och arbetade i olika delar av världen och nu min första roman. 

Under åren utomlands drevs jag av utmaningen i att placera mig själv i en ny miljö, där ingenting var lätt, eftersom språket, kulturen och de små vardagliga självklarheterna var mysterium för mig. När jag skrev på min debutroman utsatte jag huvudpersonerna för liknande svårigheter, genom att placera dem i en helt ny situation, som de inte kunde ta sig ur utan att lära sig mer om sig själva och sina nära.

Förlorad igen

Förlorad igen

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL