Ella Seltborg debuterar med psykologisk roman

Ella Seltborg. Foto: Cassandra Bornström

Ända sedan jag var liten har jag funderat över vad som är rätt och fel. Funderingar på att så många människor accepterar de fack de delas in i, och de normer vi utgår ifrån och som läggs till grund för hela vår existens. Dessa tankar skrämmer mig, men fascinerar mig också. Dödsångest smakade jag på redan vid sexårsåldern, då jag insåg att vi dör och inte har en aning vad som händer därefter. Från och med den punkten i mitt liv började jag ifrågasätta många saker, vilket ofta gav mig fler frågor än svar. Detta ledde till mitt intresse för att skriva. Alla komplexa situationer, tankar och ja, allt mellan himmel och jord, gick att få ner i text oavsett om de var logiska eller inte. Det är än idag det fina med skrivande för mig, att man kan lämna kvar nedskrivna tankar som frågetecken istället för att låta dem borra hål i huvudet på en. På denna väg blev min debutroman ”Minspelet” till, en spännande roman om en ung kvinnas resa i att hitta vad som är rätt och fel.

Minspelet

Minspelet

Emma Rosén är en självisk, manipulativ, men också smart 18-åring som lider av återkommande psykotiska anfall. Enligt henne är alla människor lika samvetslösa som djur, det enda som skiljer oss åt är hur väl vi lyckas dölja det.

Efter år inlåst på psykiatrin tar hon sig ut med hjälp av tung medicinering och lögner. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL