Liam Daniel/Netflix Simone Ashley, Adjoa Andoh, Shelley Conn, och Charithra Chandran spelar i säsong två av "Familjen Bridgerton". Pressbild.

”Familjen Bridgerton” säsong 2 får Netflix-premiär i mars 2022

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Andra säsongen av ”Familjen Bridgerton” (baserad på bok 2 i serien) har premiär på Netflix den 25 mars 2022, rapporterar Deadline.

Säsongen baseras på Julia Quinns andra roman i romanceserien om familjen Bridgerton ”En oväntad förälskelse” och i centrum står äldsta brodern Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Hans två potentiella kärlekspartners, systrarna Kate och Edwina Sharma, spelas av Simone Ashley och Charithra Chandran.

En helt ny rollfigur, som tillkommit speciellt för tv-serien, introduceras också. Rupert Young spelar arvtagaren Jack Featherington som kommer till London för att försöka hitta sin plats bland rika släktingar.

”Familjen Bridgerton” hade premiär på Netflix den 25 december 2020 och produceras av bland andra Shonda Rhimes, som tidigare gjort ”Grey’s anatomy” och ”Scandal”.

Den som inte kan ge sig till tåls kan ju alltid skaffa boken:

En oväntad förälskelse

En oväntad förälskelse

  • Förlag: Lovereads
  • Format: Danskt band
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2019-09-25
  • ISBN: 9789188801401

Det finns för övrigt åtta böcker i bokserien och framgångarna för tv-serien har gjort även Familjen Bridgerton-böckerna till storsäljare i Sverige. Det är sedan tidigare klart att det blir en säsong tre och säsong fyra.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL