Cecilia Andersson debuterar med spänningsroman

Debutanten Cecilia Andersson. Foto: Privat

Kärleken till det skrivna ordet har alltid varit en stor del av mitt liv även om intresset och talangen för siffror och logiska sammanhang har varit min yrkeskarriär som redovisningskonsult.

För några år sedan valde jag att satsa helhjärtat på min passion och startade konsultbyrån Sandebo med fokus på det skrivna ordet. Genom arbetet som story-teller har jag arbetat med att hjälpa företag att skriva sin historia.

Jag är en 48-årig ”passionär” med många intressen – bland annat ord, utmaningar och racingbilar. Intresset för motorsport delar jag med familjen som tävlar med den snart 60-åriga, brittiska Austin Healeyn samt 70-talets gula Oplar. Min passion för utmaningar har lett mig framåt i både skid- och löpspåret och slutligen även som författare.

Spänningsromanen I vikens mörker är starten för min karriär som utgiven författare. I vikens mörker utspelar sig i Sveriges sommarstad nummer ett, Västervik, och passar perfekt för den som söker en spännande stund i läsfåtöljen.

www.ceciliaandersson.nu 

I vikens mörker

I vikens mörker

Som nybliven änka med utflugna barn bryter 53-åriga Anna upp från den småländska landsbygden och tar sitt pick och pack till sommarhuset i Västervik. Hon hoppas att Gamlebyvikens lugna trygghet ska ge henne en nystart. Med nya rutiner och nytt uppdrag som ekonom börjar Anna se på sin omgivning med nya ögon. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,