Sara Gren debuterar med diktsamling

Debutanten Sara Gren. Foto: Märta Westholm

Det är med orden jag navigerar genom livet. Inte de ord som lämnar min mun utan de som lämnar min penna. Jag är oändligt tacksam för att jag alltid haft detta verktyg. Det har hjälpt mig att stå ut med känslor som varit för smärtsamma, det har hjälpt mig att sortera tankarna som dansat runt till förbannelse och yrsel. Det har fått mig att känna mig mindre ensam, mindre utlämnad.

Ett sådant överlevnadsverktyg bär jag med mig, i innerfickan på min hud. Men det är inte bara ett verktyg för överlevnad. Det är därtill en porlande glädjekälla. Där finner jag kreativitetens, fantasins och lekfullhetens glädje.

När jag nu debuterar, med diktsamlingen Timmar i glas, kliar det och kittlas mer än någonsin i skrivarsinnet. Alla budskap jag vill förmedla, alla känslor jag behöver uttrycka, all kreativitet jag vill dela med mig av – allt detta ligger och puttrar längtansfullt under ytan. Min bokdebut är bara början.

Timmar i glas

Timmar i glas

tänk om livet kunde levas
flera gånger per person
då hade jag kunnat pröva
flera vägar från en station

Timmar i glas är en diktsamling som utforskar rädslan och tryggheten inför tidens förgänglighet. Smärtande avsked och längtan efter något evigt gestaltas intill magiska ögonblick och tacksamhet för viktiga sekunder. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL