Linnéa Engström släpper självbiografi

Linnéa Engström, debuterande författare. Foto: Märta Thisner

Jag föddes 1981 i Uppsala och bor i dag i Bromma. Tidigare har jag även bott i Samara, Ryssland. Jag arbetar som chef på en miljömärkning och har en bakgrund som politiker och tjänsteperson inom Miljöpartiet, bland annat som jämställdhetssamordnare på partikansliet och som ledamot i EU-parlamentet åren 2014–2019. På fritiden ägnar jag mig gärna åt karate, matlagning och snorkling. Jag debuterade som fack-författare 2013 med Klimatfeminism och 2017 släppte jag även Queen-fish – recept för en hållbar framtid. Jag var initiativtagare och föredragande för det första betänkandet i EU-parlamentet om kvinnor, jämställdhet och klimaträttvisa. 

Tillsammans var vi oslagbara

Tillsammans var vi oslagbara

En pappa utesluts ur Jehovas vittnen. Familj, vänner och sammanhang försvinner över en natt. Trettio år senare tvingas en dotter bort från sin plats i EU-parlamentet under förödmjukande omständigheter. Situationen påminner om pappans. Minnen som länge tryckts undan kommer tillbaka, och många frågor och tankar väcks. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL