Debutanten Olivia Alhällen. Foto: Johanna Eriksson

Olivia Alhällen debuterar med viktig bok för mellanåldern

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Fantasin har funnits med mig så länge jag kan minnas. I timmar, dagar, år har jag skrivit berättelser i olika format. Jag har nog hela tiden vetat att jag vill skriva. Att jag behöver skriva. Ändå har de flesta berättelser gömts undan. I dagböckerna och novellerna. I en bortglömd mapp på datorn. Det var inte förrän jag provade att skriva om något annat, om det som jag själv har saknat att läsa om när jag var yngre, som allting föll på plats. Och nu känns ingenting lika självklart.  

Jag vill skriva för barn och unga. Om det svåra och om det som skaver. Jag vill skriva om tankar som är för stora. Om det där som verkligen känns. Jag vill bygga världar och universum, forma karaktärer och skapa berättelser som stannar kvar.  

I rymden kan man aldrig dö

I rymden kan man aldrig dö

Noah viker pappersbåtar för att hålla de jobbiga tankarna borta. Och för att visa vilka dagar som är dåliga dagar. En ny båt, en dålig dag. Enkelt.

När Noah dör känns det som om hela världen rasar. I alla fall för Mira. Inte blir det bättre när skolans vetenskapstävling närmar sig och Mira hamnar i det sämsta laget. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL