ANNONS

Stephen King
Skräckförfattaren Stephen Kings "Nattarbete" förvandlas till podcastserie. Arkivbild: Mark Lennihan/AP.

Novellsamling av Stephen King förvandlas till podcast-serie

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

”Strawberry spring” är titeln på en ny podcastserie baserad på skräckförfattaren Stephen Kings novellsamling ”Nattarbete” (1978). Det rapporterar TheWrap.

Några av skådespelarna som rollbesatts till projektet är Garrett Hedlund, Milo Ventimiglia, Herizen F. Guardiola, Sydney Sweeney, Ken Marino och Al Madrigal.

Serien följer en journalist som hör namnet ”Springheel Jack” på radio, något som triggar igång minnen från hans tid som student när han hörde talas om en seriemördare med samma namn. Berättelsen utvecklas snart till en jakt efter mördaren.

”Strawberry spring” planeras bli åtta avsnitt lång med premiär senare i sommar.

Text: Kristoffer Viita/TT

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL