ANNONS

bokbranschen
Läst & hört i bokbranschen. Illustration: iStock.

Hört & läst 8 juni

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

🏆 HedradBokhandlare. På nationaldagen fick Christoffer Palmer, Höganäs bokhandel, ta emot utmärkelsen Årets höganäsare. Juryn lyfter fram de framgångsrika författaraftnarna och konstaterar: ”En bokhandel befrämjar det kulturella klimatet i kommunen och utgör en viktig del av kulturutbudet.” (Helsingborgs Dagblad)

🎙️ PodMeUppköp. Schibsted ökar sin ägarandel i podcastplattformen PodMe från 48,5 till 91 procent. Grundarna Johan Strömberg och Niklas Julin behåller 9 procent av aktierna. PodMe erbjuder både gratis och premium-poddar som Rättegångspodden och Fördomspodden. Dessutom originalpoddar som Bakom Galler, Sanning eller Konspiration och Fängelsepodden.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL