Kristin Brorsson debuterar med relationsroman

Debutanten Kristin Brorsson. Foto: Eva Lindblad

Jag tror det var Jonas Gardell som sa ”Berätta aldrig för någon att du skriver en bok förrän den är klar”. Jag har tänkt mycket på det där. Ett par år in i mitt manusskrivande började jag ångra att jag berättat för omgivningen vad jag höll på med och fasade alltid för frågan Hur går det med boken? Mm … Ja … Den där boken … Skulle det ens bli en bok? Jag började ångra att jag berättat, samtidigt fick det mig att fortsätta kämpa.

Min författardröm låg länge i dvala. Jag utbildade mig till lärare. Sen jobbade jag som översättare. Fick barn. När jag beslutade mig för att gå en författarkurs föll alla bitar på plats och att jag nu 38 år gammal debuterar, efter flera års jobb med mitt manus, har lärt mig något som jag hoppas kunna skicka vidare till mina döttrar: Ge aldrig upp! 

Gammal kärlek rostar alltid

Gammal kärlek rostar alltid

Julie är mamman som är föräldraledig med sina två små barn. Hon är trött, ställer enormt höga krav på sig själv och känner sig vilse i sin ganska nya roll. Allt gick så fort, i ena stunden var hon nyförälskad och i nästa mamma.  

Julie lever med en man som sätter jobbet först. Därefter festen. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

info@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.