Kristin Brorsson debuterar med relationsroman

Debutanten Kristin Brorsson. Foto: Eva Lindblad

Jag tror det var Jonas Gardell som sa ”Berätta aldrig för någon att du skriver en bok förrän den är klar”. Jag har tänkt mycket på det där. Ett par år in i mitt manusskrivande började jag ångra att jag berättat för omgivningen vad jag höll på med och fasade alltid för frågan Hur går det med boken? Mm … Ja … Den där boken … Skulle det ens bli en bok? Jag började ångra att jag berättat, samtidigt fick det mig att fortsätta kämpa.

Min författardröm låg länge i dvala. Jag utbildade mig till lärare. Sen jobbade jag som översättare. Fick barn. När jag beslutade mig för att gå en författarkurs föll alla bitar på plats och att jag nu 38 år gammal debuterar, efter flera års jobb med mitt manus, har lärt mig något som jag hoppas kunna skicka vidare till mina döttrar: Ge aldrig upp! 

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL