ANNONS

Christin Kashou vinnare i Sveriges mästerkock 2021 – bok med favoritrecept släpps imorgon

Christin Kashou är årets vinnare av Sveriges mästerkock, nu släpper hon sin bok Mina asiatiska favoritrecept. Foto: Frida Wismar

Christin Kashou, 24 år, tog hem segern i finalen av Sveriges mästerkock 2021. En del av vinsten är att hennes kokbok Mina asiatiska favoritrecept ges ut på Bonnier Fakta.

Idag sändes finalen av Sveriges mästerkock 2021 och det blev 24-åriga Christin Kashou som kammade hem segern i årets final av Sveriges mästerkock. Precis som brukligt är i denna och exempelvis tävlingen Hela Sverige Bakar så får vinnaren ge ut en egen bok – en kokbok såklart. Boktugg har till och med sammanställt en lista på kokböcker av Sveriges Mästerkock-vinnare 2011-2021.

I och med vinsten ger Christin Kashou nu ut boken Mina asiatiska favoritrecept på Bonnier Fakta. Boken är fylld med inspirerande recept på allt från dumplings och buljonger till asiatiska smårätter – ja, Christins asiatiska favoriter helt enkelt.

Eftersom programserien spelades in tidigare är boken redan färdig och på väg ut i butikerna, utgivningsdatum är officiellt imorgon den 8 april. Men det är först i samband med att vinnaren offentliggjorts som titeln blir synlig i Bokinfo och hos nätbokhandlarna.

ANNONS

I faktarutan här nedan kommer därför titeln att uppdateras under kvällen med både titel och vinnarens namn, samt en beskrivande text. Men redan nu går det att klicka sig vidare till nätbokhandlare och förboka.

LÄS ÄVEN: Hemlighetsmakeriet bakom vinnarens kokbok

Mina asiatiska favoritrecept : Vinnare av Sveriges mästerkock 2021

Mina asiatiska favoritrecept : Vinnare av Sveriges mästerkock 2021
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Fakta
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor112
Vikt587 gr
Utgiven2021-04-08
SABQcaa
ISBN 9789178871889

”Med den här kokboken vill jag förmedla min kärlek till det ostasiatiska köket, och jag hoppas kunna inspirera fler att öppna upp sina sinnen för dess enastående råvaror och recept.”

Tack för att du läste ända hit. Artikeln är inte riktigt slut. Men om du läser våra artiklar regelbundet får du gärna bli Supporter, stöd Boktugg med 1 kr/dag så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Om du redan är Supporter, tack!

Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock år 2021. Här bjuder hon på 40 av sina favoriträtter från Kina, Japan och Korea, rika på kryddor, hetta och umami. Bygg din ramen från grunden med egen buljong och nudlar, vik och ånga dumplingar som sprakar i munnen! Låt krispigt friterad tempura och små sidorätter förhöja din vardagsmiddag eller bjud dina gäster på en generös buffé från en smakrik del av världen.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL