ANNONS

Vinnarna utsedda i Opulens och Ekström & Garays stora novelltävling

I samarbete med Göteborgs-Tidningen, Sparbanken Syd och Kvällsposten utlyste Opulens och Ekström & Garay i höstas en novelltävling med en prispott på 50 000 kronor. Tävlingen var öppen för alla och över 600 bidrag skickades in.
Nu har tio vinnare korats. Förstapristagaren är Paolo Nobis Sandén med novellen Iris Cooler-son, som belönas med 35 000 kronor. Övriga pristagare är Andrea Malesevic, Cornelia Dymling Almén, Martin Bergén, Karin Blennermark, Mia Bäck Ljunggvist, Linnea Enström, Matilda Glatz, Sofia Tano och Kersti Vikström. 
De tio vinnande bidragen kommer att publiceras i en antologi som ges ut av Ekström & Garay samt i kulturmagasinet Opulens, Göteborgs-Tidningen och Kvällsposten i sommar.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL