ANNONS

Ekström & Garay utlyser stor novelltävling

Tillsammans med Göteborgs-Tidningen, Sparbanken Syd och Kvällsposten utlyser förlaget Ekström & Garay och kulturmagasinet Opulens en novelltävling. Vinnaren får 35 000 kronor och blir tillsammans med de övriga 10 bästa bidragen publicerad i en antologi som Ekström & Garay ger ut, samt i Opulens, Göteborgs-Tidningen och Kvällsposten. Även andra- och tredjepristagarna belönas med en prissumma.
Tävlingsbidrag ska skickas in senast den 1 februari 2021 via Ekström & Garays hemsida. Ett krav är att man är eller blir prenumerant på Opulens.
– Det är många som skriver noveller i Sverige och intresset är stort för ett sådant här projekt. Det finns ett stort antal bra författare i landet, och massor av författardrömmar, säger Paul Nilsson, projektledare på Ekström & Garay.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL