Ekström & Garay utlyser stor novelltävling

Tillsammans med Göteborgs-Tidningen, Sparbanken Syd och Kvällsposten utlyser förlaget Ekström & Garay och kulturmagasinet Opulens en novelltävling. Vinnaren får 35 000 kronor och blir tillsammans med de övriga 10 bästa bidragen publicerad i en antologi som Ekström & Garay ger ut, samt i Opulens, Göteborgs-Tidningen och Kvällsposten. Även andra- och tredjepristagarna belönas med en prissumma.
Tävlingsbidrag ska skickas in senast den 1 februari 2021 via Ekström & Garays hemsida. Ett krav är att man är eller blir prenumerant på Opulens.
– Det är många som skriver noveller i Sverige och intresset är stort för ett sådant här projekt. Det finns ett stort antal bra författare i landet, och massor av författardrömmar, säger Paul Nilsson, projektledare på Ekström & Garay.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL