ANNONS

Avgiftsfritt för medlemmar i Svenska Tecknare under 2021

Svenska Tecknare slopar medlemsavgiften. Arkivbild: Vilhelm Stokstad/TT.

Intresseorganisationen Svenska Tecknare slopar medlemsavgiften under 2021. Anledningen är att 59 procent av medlemsutövarna inom bild och form har förlorat uppdrag på grund av coronapandemin, enligt organisationens egen undersökning.

”Det är extra angeläget då flera av de åtgärdspaket för kulturen och företagen som kommit från regeringen missar våra medlemmar som till stor del består av enskilda näringsidkare”, säger Svenska Tecknares verksamhetsledare Sandra Nolgren i ett pressmeddelande.

Organisationen har även inrättat en krisfond med anledning av pandemin.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL