ANNONS

Boken ”Vargasommar” Hans Rosenfeldt blir dramaserie i TV4

Författaren Hans Rosenfeldts senaste roman blir dramaserie. Pressbild: TV4/C More.

Efter ”Bron” och brittiska ”Marcella” får författaren Hans Rosenfeldt återigen se ett av sina verk i rutan. TV4 och C More ska nu göra spänningsromanen Vargasommar till dramaserie.

Boken utspelar sig i Haparanda och handlar om polisen Hannah Wester, som utreder av ett dödsfall, som tycks hänga ihop med en knarkuppgörelse i Finland.

”Hans har bred erfarenhet av att skapa fängslande berättelser för den internationella och svenska publiken. Han är en otrolig författare, en av de bästa i världen inom sitt gebit. Vi har haft glädjen att få jobba med Hans tidigare och det känns fantastiskt att få göra det igen med just detta spännande projekt”, säger Josefine Tengblad, dramachef på TV4 och C More, i ett pressmeddelande.

Vargasommar är den första romanen i en planerad serie, där uppföljaren planeras till hösten 2022.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL