Söndagstuggare: Malva B. efterlyser författare som skriver under pseudonym

Malva B. skriver erotiska noveller under pseudonym. Foto: Privat

Författaren Malva B. skriver under pseudonym och vill komma i kontakt med andra i samma sits för att hjälpas åt att nå ut.

Jag läser på Boktuggs sajt om digitala boksläpp och utlandslanseringar. Om författare som i coronatider firar virtuellt och skålar i champagne via Zoom. Jag läser om hur förlagen firar ännu en erövrad marknad.

Jag vill också fira! Jag vill fira att min novellsamling Begär numera finns översatt till sex språk. Jag vill fira att mina noveller Professorn, Utflykten, Mödrar och Rollspel släpptes som ljudsinglar av Bonnier Audio i höstas. Men jag har ingen att fira med. Jag skriver nämligen erotisk litteratur under pseudonym.

För några veckor sedan när Begär släpptes på polska av Lust förlag, gjorde jag ett försök att återuppliva mitt gamla Instagram-konto för att nå ut till mina läsare och andra författare som skriver erotik. Det går sådär. Jag har även en Facebook-sida som för en tynande tillvaro med ett tiotal gillamarkeringar sedan i somras, utan ett enda glatt tillrop. Därför efterlyser jag nu författarkollegor som skriver under pseudonym! Har du också svårt att nå ut? Ska vi hjälpas åt? Och kanske börja fira tillsammans?

Mitt alter ego är Malva B. Jag är en nyfiken Vattuman som älskar att resa. Min favoritfärg är lila och jag skulle inte kunna leva utan kardemummabullar! Som författare vill jag chockera och testa gränser. Jag vill avvika från normen och utmana tabun utan att döma. Jag förespråkar jämlikhet på alla fronter, i synnerhet den sexuella! Jag vill få mina läsare att gå utanför sin bekvämlighetszon och släppa alla hämningar.

En god vän till mig som läser bögporr besökte för några år sedan en skrivkonferens för att träffa sin favoritförfattare som skriver under pseudonym. Hen visade sig vara en kort, korpulent mormor, och efter det blev litteraturen aldrig densamma. Sa min vän. Nu är visserligen inte alla som honom och jag är ingen lång, spinkig farfar men en av anledningarna till att jag skriver erotik under pseudonym är ju för att jag som författare inte vill stå mellan min berättelse och läsarens upplevelse av den. Vem Malva är och hur jag ser ut är totalt ointressant!

Men hur ska vi då kunna fira tillsammans, undrar du. Ja, jag tänker att vi kan skåla för varandra på sociala medier utan kamera. Eller klä ut oss för lite Eyes Wide Shut-känsla. Kanske kan vi fixa en FB-grupp där vi delar med oss av tips, pepp och idéer? Låt oss genast skapa samarbeten om digitala boksläpp och utlandslanseringar. Vad tycker du? Jag är öppen för alla förslag!

Skriv en rad till: malvab@outlook.com

Följ mig på Instagram @malva_b_ och på Facebook: MalvaB101 så följer jag tillbaka.

Eller titta in på min hemsida www.malvab.com och länka gärna.

Jag ser fram emot att höra av dig. Varm corona-kram!

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare? Stötta oss genom att:
✔️ Swisha ett bidrag
✔️ Prenumerera på Analysbrevet
✔️ Bli sponsor
Om du gillar den här artikeln kan du ju tipsa en vän. Och du läser väl redan vårt nyhetsbrev?

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.