Alicia Lundberg debuterar med bok om giftiga relationer

Alicia Lundberg debuterar med boken Perfekt på ytan, defekt inuti. Foto: Istock

Jag skrev boken jag själv hade velat läsa för tolv år sedan. Då var jag nybliven mamma och nyskild från Rickard som jag levt med de senaste elva åren. Det var en turbulent tid, men mer omskakande var insikten att det var något fundamentalt fel på mannen som jag delat så många år med och som nu var far till mitt barn. I relationen hade Rickard ofta växlat mellan att bete sig kärleksfullt och empatilöst. Jag trodde det här skulle ändra sig när vi fick barn, men nu stod det klart att han alltid skulle sätta sig själv främst – även om hans eget barn kom i kläm. I det här läget hade det känts tryggt att få bekräftelse och vägledning som hade kunnat hjälpa mig och mitt barn att undvika några av de stötar som föräldraskap med en narcissist innebär. Nu hoppas jag någon annan kan få det.

Perfekt på ytan defekt inuti : hantera vardag och familjeliv med en narcissist

Perfekt på ytan defekt inuti : hantera vardag och familjeliv med en narcissist

Relationer med narcissister är komplexa och kan kännas omöjliga att förstå sig på. Bekräftelse och värme växlas med kritik och kyla. En narcissist säger en sak men gör en annan och det som gällde igår gäller inte nödvändigtvis idag. Det är förvirrande, och i relationen tassar man ständigt på tå för att inte väcka den lättkränkta personens vrede. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter