ANNONS

Förlag stämmer Lindsay Lohan – fick miljonförskott men skrev aldrig boken

Lindsay Lohan stäms av bokförlag.
Lindsay Lohan. Arkivbild: Yorgos Karahalis/AP/TT.

Bokförlaget Harper Collins stämmer Lindsay Lohan på 3,2 miljoner kronor. Orsaken är att förlaget betalade ut ett förskott till den amerikanska skådespelerskan och artisten för en bok – som aldrig levererades, skriver TMZ.

Enligt sajten skulle boken vara klar 2015, men när den inte levererades på deadline fick Lohan ytterligare två år på sig. Men inte heller 2017 fanns någon bok och förlaget bröt kontraktet och krävde tillbaka pengarna. Eftersom ingen återbetalning har skett väljer man nu att stämma.

Lindsay Lohan slog igenom som barnskådespelare och har sedan starten gjort roller i bland annat ”Föräldrafällan” och ”Mean girls”. Hon bor sedan några år tillbaka i Dubai och syntes i fjol i realityserien ”Lindsay Lohans beach club”.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL