Peter Sundberg debuterar med roman om förbjuden kärlek

Peter Sundberg. Foto: Reine Magnusson

Att jag skulle skriva var länge självklart, detta fram till att jag snubblade över en kvällskurs i hur man gör radio. Kärleken var omedelbar. Efter mer än ett decennium i radiostudion och med hundratals timmar direktsänd radio började dock suget efter att återigen få utrycka mig i skrift skapa ett så pass starkt sug att jag anmälde mig till en kvällskurs på Skrivarakademien. Nu har jag min debutroman framför mig.

Låt mig bara vara din tar upp ett ämne som påverkat mig i hela mitt liv, rätten att få älska vem man vill och dessutom göra det så att alla ser. Detta är en självklarhet 2020, kan man tycka. Trots att vi kommit oerhört långt så är det inte alltid självklart att leva som öppet homosexuell, det finns till exempel inte en enda öppet homosexuell hockeyspelare i SHL.

Min roman är dedikerad till alla som gått före och min förhoppning med den är att den ska få andra att våga göra samma sak.

Låt mig bara vara din

Låt mig bara vara din

Adam har allt. Eller har han det? Han är hockeyproffs i Nordamerika, bor i en lyxig våning på Manhattan och har en flickvän som tilldrar sig andra killars blickar. Trots detta tyngs han av en stor hemlighet, en hemlighet han dolt i hela sitt vuxna liv.

En dag kommer det ett brev poststämplat i Sverige som gläntar på den garderobsdörr som Adam desperat har försökt hålla stängd. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,