ANNONS

Andaktsbok samlar 366 korta bibelcitat i Twitterformat

Boken En minut om dagen från Libris förlag innehåller 366 korta bibelcitat som alla följs av en kort reflektion. Formatet är hämtat från tidningen Dagen och det populära inslaget Dagens bibelord som hör till tidningens mest lästa texter. Journalisten Håkan Arenius har stått för de korta reflektionerna i nära 15 år, och de texter som publiceras i En minut om dagen är bearbetade, till viss del nyskrivna och alla hämtade från de fyra evangelierna. Texterna följer kyrkoårets struktur utan att vara låsta till ett visst kalenderår.
– Se de här texterna som klotter i marginalen på en bibel du får låna vid ett kort möte efter vägen, säger Håkan Arenius i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL