ANNONS

Podimo tar in 15 miljoner euro i nytt kapital

Mofibogrundaren Morten Strunge lämnade Storytels styrelse i samband med stämman. Hans nya projekt Podimo har nu tagit in nytt kapital, 15 miljoner euro (motsvarande 156 Mkr) från 83North samt tidigare investerare som e.ventures och Heartcore. Än så länge är Podimo endast lanserat i Danmark och Tyskland. De nya pengarna ska gå till expansion runtom i Europa men även till att utveckla plattformen, investeringar i innehåll samt till att bygga en podcast-studio. Och att bygga teamet (på bolagets hemsida listas drygt 30 lediga tjänster).

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL