ANNONS

Jonathan Karp efterträder Carolyn Reidy som Simon & Schuster-VD

Storförlaget Simon & Schuster har haft en tuff vår. Utöver coronakrisen och besked från ägarna om att förlaget är till salu dog Carolyn Reidy, VD, i en hjärtattack för tre veckor sedan. Nu har hennes efterträdare utsetts, det blir Jonathan Karp, skriver Publishers Weekly.
”Carolyn Reidy har visat mig hur en chef kommunicerar och leder – uppriktigt, fast, varmt, uppmärksamt och generöst. Jag har en skuld till Carolyn jag aldrig kan återbetala till henne, men jag kommer att göra allt jag kan för att upprätthålla hennes standard och humanism i mitt arbete med er”, skriver Karp i ett memo till personalen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL