Lars Wallin ger ut sina memoarer

Lars Wallin ger i höst ut sina memoarer. Foto: Linda Broström.

Modeskaparen Lars Wallin ger i höst ut sin självbiografi som har fått namnet ”Avklädd”. Han föddes 1965 utanför Västerås och utbildade sig först i tillskärning, innan han gick vidare till Beckmans designhögskola.

Han skriver i en kommentar till TT att han aldrig har berättat sin privata historia på det sätt som han nu valt att göra.

”Det har varit både roligt och jobbigt att återuppleva gamla minnen. Jag har gråtit mycket. Både av glädje och av sorg. Jag känner mig privilegierad som fått möjligheten att gå igenom mitt liv på ett så kreativt sätt som jag nu fått göra med boken. Det är nyttigt att få stanna upp och verkligen se tillbaka på allt man gjort.”

Lars Wallin fick Guldknappen 1995 och startade en egen ateljé samma år. Han har gjort scenkläder till Melodifestivalens artister, både i Sverige och utomlands. De första scenkläderna designade han åt Anne-Lie Rydé och sedan dess har han gjort klänningar åt bland andra kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine.

Avklädd ges ut den 22 september på The Book Affair förlag.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL