ANNONS

Lars Wallin ger ut sina memoarer

Lars Wallin ger i höst ut sina memoarer. Foto: Linda Broström.

Modeskaparen Lars Wallin ger i höst ut sin självbiografi som har fått namnet ”Avklädd”. Han föddes 1965 utanför Västerås och utbildade sig först i tillskärning, innan han gick vidare till Beckmans designhögskola.

Han skriver i en kommentar till TT att han aldrig har berättat sin privata historia på det sätt som han nu valt att göra.

”Det har varit både roligt och jobbigt att återuppleva gamla minnen. Jag har gråtit mycket. Både av glädje och av sorg. Jag känner mig privilegierad som fått möjligheten att gå igenom mitt liv på ett så kreativt sätt som jag nu fått göra med boken. Det är nyttigt att få stanna upp och verkligen se tillbaka på allt man gjort.”

ANNONS

Lars Wallin fick Guldknappen 1995 och startade en egen ateljé samma år. Han har gjort scenkläder till Melodifestivalens artister, både i Sverige och utomlands. De första scenkläderna designade han åt Anne-Lie Rydé och sedan dess har han gjort klänningar åt bland andra kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine.

Avklädd ges ut den 22 september på The Book Affair förlag.

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se