ANNONS

Ny feelgoodroman av Karin Janson släpps på Printz Publishing

Karin Janson gjorde författardebut med Storytel Original-serien Byvalla som har lyssnats på över 200 000 gånger och även kommit i pocket. Nu släpper Printz Publishing Karin Jansons feelgoodroman Sweet Home Dalarna, en varm romantisk komedi som rör sig mellan Dalarnas mylla och storstadens puls. Karin Janson är journalist och författare, och delar sin tid mellan en lägenhet i Stockholm och familjegården i Dalarna.

Sweet home Dalarna

Sweet home Dalarna

  • Förlag: Printz
  • Utgiven: 2020-06-10

Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb, chipskvällar i soffan och regelbundna ligg med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till hotellet för att dricka öl. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL