ANNONS

Ny feelgoodroman av Karin Janson släpps på Printz Publishing

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Karin Janson gjorde författardebut med Storytel Original-serien Byvalla som har lyssnats på över 200 000 gånger och även kommit i pocket. Nu släpper Printz Publishing Karin Jansons feelgoodroman Sweet Home Dalarna, en varm romantisk komedi som rör sig mellan Dalarnas mylla och storstadens puls. Karin Janson är journalist och författare, och delar sin tid mellan en lägenhet i Stockholm och familjegården i Dalarna.

Sweet home Dalarna

Sweet home Dalarna

  • Förlag: Printz
  • Utgiven: 2020-06-10

Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb, chipskvällar i soffan och regelbundna ligg med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till hotellet för att dricka öl. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL