ANNONS

Bonnier Books, Penguin och Hachette permitterar personal i UK

Flera brittiska förlag meddelar att de har eller kommer att permittera delar av personalen. Hachette UK och Bonnier Books UK permitterar runt 10 procent av sina anställda och Penguin Random House säger till The Bookseller att åtgärden kommer att beröra ”delar” av förlagets personal. Staten i Storbritannien står för 80 procent av lönekostnaden upp till 2500 pund i månaden åtminstone fram till slutet av maj. Alla tre förlagen väljer att betala resterande 20 procent (det finns inget krav på företagen att göra det) så att alla anställda har full lön under sin frånvaro.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL