Peter Mohlin och Peter Nyström debuterar med kriminalroman om FBI-agent

Författarduon Mohlin & Nyström. Foto: Magnus Liam Karlsson

Vi skrev vår första deckare tillsammans i årskurs 4 på Södra skolan i Åmål. När berättelsen var klar var det med en blandning av stolthet och nervositet vi läste upp den för klassen. 30 år senare är det med samma känslor vi ser fram emot publiceringen av vår debutroman Det sista livet – och vi har jublat över varje land som köpt rättigheterna (lagom till Sverigelanseringen är vi uppe i elva språk). Boken är möjligen en aning mer avancerad än förstlingsverket. Men den springer från samma skaparglädje som alltid uppstår när vi träffas. Vissa vänner dricker öl eller golfar för att hålla relationen vid liv. Vi skriver böcker.

Mohlin har en bakgrund som journalist och Nyström jobbar som manusförfattare och regissör. Dessa erfarenheter tar vi med oss i jakten på den perfekta kriminalhistorien. Kommer vi någonsin att skriva den? Givetvis inte, den är en utopi. Men vi har väldigt roligt längs vägen.

Det sista livet

Det sista livet

<p dir="ltr">Vinnare av Crimetime Award Årets deckardebut 2020!

"Peter Mohlin och Peter Nyström är en författarduo med en berättarförmåga bortom det vanliga." Lotta Olsson, DN

Dottern till VD:n för ett av Sveriges mest framgångsrika företag försvinner spårlöst i Karlstad. Hon tros vara mördad, men ingen kropp hittas. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL