Stockholms litteraturmässa 2020 ställs in – klart med 2021 års datum

Stockholms litteraturmässa 2020 som var planerad till den 25 april på ABF-huset i Stockholm, ställs in på grund av den pågående coronakrisen.
– Det känns förstås otroligt tråkigt att ställa in. Vi hade en fantastisk respons från utställare och ett riktigt bra program. Men under rådande omständigheter och den stora osäkerhet som råder kring publika evenemang, såg vi inga andra alternativ än att skjuta på mässan och försöka göra den ännu bättre nästa år istället, säger Daniel Gustafsson, ordförande för den ideella förening som arrangerar Stockholms litteraturmässa, i ett pressmeddelande.
Nästa upplaga av Stockholms litteraturmässa kommer istället att äga rum lördagen den 17 april 2021.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,