ANNONS

Bokhandelskedjan Barnes & Noble stänger 400 butiker pga corona

Den största bokhandelskedjan i USA, Barnes & Noble, stänger tillfälligt 400 av sina butiker för att följa regler om karantän i städer och delstater med anledning av Covid-19. En del av butikerna har stängda dörrar men fortsätter att erbjuda avhämtning vid trottoaren av onlineköp. Försäljningen fortsätter även öka på kedjans ehandelsbutik BN.com, enligt Publishers Weekly. Barnes & Noble har tidigare ställt in alla författarevenemang i butikerna fram till 30 april.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL