ANNONS

Författare läser högt i sociala medier under hashtaggen #QuarantineReading

Under hashtaggen #QuarantineReading har författare och andra engagerat sig för att underhålla alla som sitter i hemkarantän. Här i Sverige läser bland annat barnboksförfattare godnattsagor på kvällarna vilket livesänds av Bokiño på Instagram. Premiär var igår då Emma Karinsdotter läste ur sin kommande bok. Ikväll (fredag) läser Maria Frensborg. På tur står Ylva Hällen, Ola Lindholm, Maria Nilsson Thore med flera, live via Bokiños stories. Även Camilla Läckberg läser högt ur sina böcker på sin Instagram, och likaså den engelska författaren Oliver Jeffers.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se